Šport > Nogomet
3317 ogledov

Green Dragons besni na Mariborčane

Green Dragons Green Dragons.
Ljubljanska navijaška skupina je

Olimpija je v zadnjih kolih zapravila prednost, ki jo je imela pred Maribor, v sobotni derbi pa bodo Ljubljančani tako krenili z zaostankom ene točke. Za moštvo Igorja Bišćana tako pravzaprav šteje le zmaga, v nobenem primeru pa zmaji ne smejo izgubiti, saj bi tako dve koli pred koncem njihov zaostanek znašal že štiri točke.

olimpija green dragons Šok v Stožicah Šport Po koncu tekme vroče ob tribuni Green Dragonsov

Po zadnjem remiju, ki ga je v Stožicah iztržil zadnji Ankaran-Hrvatini, so svoje nezadovoljstvo nad predstavami izrazili tudi pri ljubljanski navijaški skupini, pred derbijem pa so Green Dragons ujezili tudi Mariborčani. Ti so pristašem ljubljanskega kluba ponudili na voljo 400 vstopnic, kar je po mnenju navijačev znatno premalo.

Ricardo Alves SNL Šport Zapravljena enajstmetrovka v 90. minuti in šok za Olimpijo

"Navijaška skupina je v preteklosti s strani NK Maribor vedno prejela več kot 600 kart za svoje člane in nečlane in v vodstvu smo zgroženi, da se nam to dogaja ravno pred najbolj pomembno tekmo v zadnjih nekaj letih," so med drugim na svoji facebook strani zapisali Green Dragons.

Vstopnice za sobotno tekmo so sicer že pošle. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.