Šport > Nogomet
1147 ogledov

Odziv Maribora na domnevni spor Milaniča in Zahovića

Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Profimedias
V Ljudskem vrtu naj bi prišlo do nesoglasij med trenerjem in športnim direktorjem.

Številni slovenski mediji so se v petek razpisali o domnevnih nesoglasjih med športnikom direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem in glavnim trenerjem Darko Milaničem. 

Pojavila so se celo namigovanja, da je Milanič na izhodnih vratih kluba, po poročanju Dela pa naj bi njegovo mesto zasedel nekdanji trener vijoličastih Ante Šimundža.

V mariborskem taboru medijskih ugibanj ne želijo komentirati, so se pa odzvali s krajšo izjavo za javnost, v kateri je Miran Pavlin poudaril, da Milanič uživa popolno zaupanje kluba in da bo do izteka pogodbe ostal v Ljudskem vrtu.

"Navijači, ne skrbite!"

"Navijači, ne skrbite! Klub je povsem osredotočen na tekmo v Krškem in preostale do konca sezone. Trener Darko Milanič ima pogodbo do 2021 in ne glede na ponudbe, ki jih potencialno ima, bo pogodbo oddelal do konca, ker ima popolno zaupanje športnega dela in navijačev. Razumemo, da je prvenstvo v zaključni fazi, da se bliža prestopni rok in da se pojavljajo razne novice. Toda klub je usmerjen le k naslednji tekmi v soboto, potem k derbiju in je lačen lovorik," je pred sklepnim delom prvenstva, v katerem bo Maribor lovil točko zaostanka za Olimpijo, zatrdil Pavlin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice