Šport > Nogomet
1747 ogledov

Takšna kazen je doletela Zahovića

zlatko zahović Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Je upravni odbor slovenskega prvaka vendarle kaznoval športnega direktorja Zlatka Zahovića?

Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov, ki se je po koncu kariere uveljavil v vlogi športnega direktorja štajerskega ponosa, je po tritedenskem suspenzu zaradi neprimernega verbalnega napada na novinarja EkipeSN, znova zasedel svoj položaj.

Zlatko Zahović Suspenz ukinjen Šport Zlatko Zahović se vrača!

Odločitev je sprejel upravni odbor aktualnega slovenskega prvaka, ki je ob tem dodal: "Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral."

Kljub pomilostvitvi vijoličastega kluba ostaja v veljavi suspenz Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki je Zahovića kaznovala s polletno prepovedjo udejstvovanja v nogomet. Kazen se bo iztekla 23. septembra 2018.

Zahović bi moral po ukinitvi suspenza spregovoriti v intervjuju za časnik Večer, vendar se to ni zgodilo.

Kljub dogovoru, na podlagi katerega je Večer na Zahovićevo željo objavil celo napoved intervjuja, se prvi mož Maribora dogovora ni držal. Razlog naj bi bila prepoved upravnega odbora kluba, po kateri Zahović ne sme javno nastopati.

zlatko zahović Afera Zahović Šport "Nihče ni večji od kluba, suspenz edina možna poteza"

"Dan po seji upravnega odbora, ki je športnemu direktorju ukinil suspenz, nam je Zahovič, ko smo  želeli dokončno uskladiti termin srečanja, dejal, da so se stvari spremenile, a je poudaril, da bo naredil vse, da intervju še pravočasno opravimo. No, včeraj se nam je opravičil in dokončno odpovedal dogovorjen in najavljen pogovor. Zakaj? Kot pravi športni direktor vijoličastih, je dogovor ob ukinitvi suspenza, ki ga je v njegovem imenu prevzel odvetnik Janez Pejovnik, vključeval tudi določilo, da Zahovič ne sme javno nastopati," so zapisali pri Večeru.

NK Maribor navedb, ali ima Zahović res prepoved javnega nastopanja, ni želel komentirati.

Zlatko Zahović Zahović se vrača Šport "Kot verjetno mnogi, sem šokiran"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice