Šport > Nogomet
2140 ogledov

Zlatko Zahović se vrača!

Zlatko Zahović
Upravni odbor NK Maribor je ukinil suspenz športnemu direktorju.

V ponedeljkovih večernih urah se je sestal upravni odbor NK Maribor in razpravljal o statusu športnega direktorja Zlatka Zahovića.

Kot ljubitelji nogometa dobro veste, je bil Zahović s strani kluba suspendiran pred tremi tedni, ko je na novinarski konferenci verbalno napadel novinarja EkipeSN Dejana Mitrovića.

Drago Cotar Predsednik Maribora Šport "Moje besede vzete iz konteksta, Zahović nas je namočil"

Po vsesplošnem zgražanju na račun snovalca kadrovske politike v Ljudskem vrtu ga je klub po incidentu začasno suspendiral, Nogometna zveza Slovenije pa mu je izrekla rigorozno kazen.

V NK Maribor so očitno mnenja, da je bil nekajtedenski suspenz dovolj za Zahovićevo postopanje in so danes športnemu direktorju vrnili polna pooblastila.

"Upravni odbor NK Maribor je na ponedeljkovi večerni seji ukinil suspenz športnemu direktorju Zlatku Zahoviču. Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral," so aktualni državni prvaki zapisali na svoji spletni strani.

Suspenz Nogometne zveze Slovenije ob tem ostaja, saj je disciplinski sodnik po spornih Zahovićevih izjavah sredi marca temu prepovedal delovanje v nogometu za pol leta.

Zlatko Zahović Jezen na predsednika Šport Zahović se je oglasil: "Za opravičilo ni teorije!"

Zahović se je po neslavni novinarski konferenci zavil v molk, svoje videnje situacije bo predstavil v soboto za Večer, je zapisal omenjeni časnik.

Mariborčani so na lestvici prve lige po 26 krogih na tretjem mestu. Za vodilno Olimpijo zaostajajo deset točk, a imajo tekmo manj, v sredo bodo gostovali v Kranju. Po koncu jesenskega dela je imel Maribor tri točke naskoka pred Ljubljančani, spomladanski del pa je začel slabo.

Komentarjev 6
  • mmm 08:35 10.april 2018.

    Ne vem zakaj se zgražate... Suspenz NZS nima nobene zveze z njegovo pogodbo in zaposlitvijo v klubu. Pač pol leta ne bo opravljal tega dela, je pa še vedno zaposlen. Kaj igralec, ki dobi rdeč karton, in ga zveza posledično ...prikaži več suspendira za tri tekme, tudi dobi odpoved iz kluba? Saj je tudi dobil kazen iz UEFA-e pa le ta ni zahtevala, da ga klub odpusti (ker tega niti ne more), samo tega dela začasno ne more opravljati. Premislite kaj pišete. Dejstva so takšna pa če marate Zahoviča in NKMB ali ne...

  • zdenko79 08:11 10.april 2018.

    No ja zdaj bojo saj lahko drogirani Zabari kometirali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Snežinko 07:20 10.april 2018.

    NK Maribor nima kaj odločati o zadevi, ki jo je uvedla NZS. Na potezi je NZS - zdaj se bo videlo, kdo je v resnici šef...

Sorodne novice