Šport
13190 ogledov

Zahović spet prestopil mejo

zlatko zahović Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Nedopustne izjave Zlatka Zahovića. Bo NZS ukrepala?

"Ti hočeš samo provocirat.Počasi, sine, ne provocirat. Imaš še dovolj časa. Pred kratkim se ti je zgodila tragedija, kajne? Te je kaj izučila? Mislim, da te ni nič izučila. Še vedno hočeš provocirat in si nesramen!" Tako je na vprašanje, ali je razočaran zaradi slabega obiska, na včerajšnji novinarski konferenci po tem, ko je Maribor proti Krškemu izgubil z 0:2, odgovoril športni direktor Zlatko Zahović.

Alen Ščulac Zlatko Zahović Malikovanje Šport Trener Krškega podprl Zahovića, neverjeten odziv kluba

Zahovič je s tem mislil na tragedijo, v kateri je novinar kolega z EkipeSN izgubil očeta. Surov zločin je Zahović omenjal še naprej, in s tem po aferi Ibraimi dosegel novo dno v svoji komunikaciji. 

Zahović je razloge za nov polom nogometašev Maribora na novinarski konferenci po tekmi pojasnjeval namesto trenerja Darka Milaniča. Zakaj zamenjava? Je Milanič še trener Maribora? "Ne razumem vprašanja," je odvrnil Zahovič. "Prišel sem jaz, ker vem, kako mu je. Naj zadiha, jutri je nov dan. Jaz sem tukaj. Ne samo takrat, ko je lepo, ampak velikokrat, ko ni. Navajen sem tega," pa je dejal o odsotnosti Milaniča na druženju z novinarji.

Strokovno vodstvo je v drugem polčasu brezkrvno obsedelo na klopi, ker menda ni več videlo rešitve. Jo pa še opazijo v boju na naslov državnega prvaka."Maribor se ne bo predajal. Se pa strinjam, da smo marsikaj izgubili. Treba je delati in zdržati. Če bi videl, da fantje ne bi hoteli, da nimajo želje, volje ... Preprosto smo v obdobju, ko nas vse kaznuje," je povedal Zahovič in poudarjal, da ni panike.

Zlatko Zahović Zahović dosegel dno Šport Tako je bilo v Angliji. Kako bo pri nas?

 

Komentarjev 23
  • BlackAdder13 22:16 18.marec 2018.

    Preprosto: nekdo dreza v sršenje gnezdo, potem pa kriviš sršene, ker navalijo in uredijo stvari po svoje. Verjetno ste pričakovali, da bojo sršeni pristali na mediacijo!?! Logika povprečnega podalpskega domorodca!!! (Aja, zakaj je že Katanec nekaj časa bojkotiral te-iste novinarje, ...prikaži več pa Cesar, Novakavič in še nekateri?!?) Pač, kakor niso vsi za na igrišče, tako tudi za novinarje niso nekateri. Če jim - provokatorjem - sploh lahko rečemo novinarji!

  • klincek 15:55 18.marec 2018.

    Močvirniki saj vas bo razgnal.

  • Fulmmer 14:20 18.marec 2018.

    Zaho bi spet rad Šmarno goro prodajal, ampak Pohorja mu ne bojo dal....