Green Dragons obračunali s predsednikom

Foto: Profimedia Green Dragons
Navijači Olimpije so tekmo s finskim prvakom izkoristili za sporočilo predsedniku kluba.
Oglej si celoten članek

Predsednik slovenskega prvaka Milan Mandarić si je zaradi načina vodenja kluba pridobil kar nekaj nasprotnikov med zvestimi navijači ljubljanskega kluba. Ti so večkrat javno izrazili nestrinjanje z njegovo politiko in ga tako ali drugače pozivali k odstopu.

Pohvale "Olimpija je res dober nasprotnik"

Pred dnevi so se v medijih pojavile govorice, da v zakulisju potekajo pogovori za prodajo Olimpije, a je Mandarić v intervjuju za STA navedbe odločno zavrnil in navijačem sporočil, da v Ljubljani še ni rekel zadnje besede.

Olimpija je v četrtek zelo uspešno opravila prvi del naloge v 3. krogu kvalifikacij za ligo evropa, saj je doma s kar 3:0 premagala Helsinke. Na tribunah se je zbralo kar nekaj najzvestejših navijačev, članov navijaške skupine Green Dragons, ki so predsedniku Mandariću posredovali zanimivo sporočilo.

Liga Evropa Olimpija v Helsinke s fantastično popotnico

Nalil čistega vina "Če bi Bišćan ostal, bi jaz delal proti Olimpiji"

"Oprostite mu, saj ne ve več, kaj dela," se je glasilo sporočilo na transparentu, ki so ga podporniki kluba razgrnili na tribuni.

Olimpija bo povratno tekmo za preboj v odločilni krog kvalifikacij, s čimer bi si zagotovila najmanj dodatnih 300.000 evrov, odigrala 16. avgusta na Finskem.

Donosen posel Slovenski klubi pospravili lepe denarce

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 11. Avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.