Šport > Nogomet
1552 ogledov

Green Dragons obračunali s predsednikom

Green Dragons
Navijači Olimpije so tekmo s finskim prvakom izkoristili za sporočilo predsedniku kluba.

Predsednik slovenskega prvaka Milan Mandarić si je zaradi načina vodenja kluba pridobil kar nekaj nasprotnikov med zvestimi navijači ljubljanskega kluba. Ti so večkrat javno izrazili nestrinjanje z njegovo politiko in ga tako ali drugače pozivali k odstopu.

olimpija liga evropa helsinki Pohvale Šport "Olimpija je res dober nasprotnik"

Pred dnevi so se v medijih pojavile govorice, da v zakulisju potekajo pogovori za prodajo Olimpije, a je Mandarić v intervjuju za STA navedbe odločno zavrnil in navijačem sporočil, da v Ljubljani še ni rekel zadnje besede.

Olimpija je v četrtek zelo uspešno opravila prvi del naloge v 3. krogu kvalifikacij za ligo evropa, saj je doma s kar 3:0 premagala Helsinke. Na tribunah se je zbralo kar nekaj najzvestejših navijačev, članov navijaške skupine Green Dragons, ki so predsedniku Mandariću posredovali zanimivo sporočilo.

olimpija helsinki liga evropa stožice Liga Evropa Šport Olimpija v Helsinke s fantastično popotnico milan mandarić Nalil čistega vina Šport "Če bi Bišćan ostal, bi jaz delal proti Olimpiji"

"Oprostite mu, saj ne ve več, kaj dela," se je glasilo sporočilo na transparentu, ki so ga podporniki kluba razgrnili na tribuni.

Olimpija bo povratno tekmo za preboj v odločilni krog kvalifikacij, s čimer bi si zagotovila najmanj dodatnih 300.000 evrov, odigrala 16. avgusta na Finskem.

liga evropa Donosen posel Šport Slovenski klubi pospravili lepe denarce

Komentarjev 1
  • Lara_Traill 10:01 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri temm jee neskončen. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com