Šport > Nogomet
376 ogledov

Olimpijo pred tekmo s Finci skrbi obramba

Olimpija Ljubljana
Nogometaši Olimpije bodo nocoj v Ljubljani igrali tekmo 3. kroga kvalifikacij za Ligo Evropa.

Cilj Olimpije na prvi tekmi proti finskim prvakom je igrati dobro vseh 90 minut in zmagati, je na novinarski konferenci dejal začasni glavni trener Aleksandar Linta.

Ibrox Maribor Drevi ob 20.45 Šport Takšen je mariborski recept za škotski juriš

Srbski strateg pred tekmo ocenjuje, da so serijski finski državni prvaki iz vrst HJK Heklsinki trd nasprotnik, ki se ponaša predvsem s kolektivno igro in disciplino.

"Zadovoljen bi bil zgolj z zmago. Jasno, kot trener želim videti dobro igro in zmago ter na ta način priti do dobrega izhodišča pred povratno tekmo, a se dobro zavedamo, da se bo o potniku v playoff odločalo v Helsinkih," je pred srečanjem dejal Linta.

nogomet Olimpija Ljubljana - Qarabag Okrepitve Šport Olimpija pripeljala nadarjenega branilca in izkušenega napadalca

V dobri formi je vezist Nik Kapun. "Meni osebno sistem igre odgovarja. Imamo veliko posesti žoge, kar mi ustreza. Pripravljamo si precej priložnosti, začeli smo tudi dosegati gole, toda imamo težave v obrambi. Prepričan sem, da jih bomo odpravili in da bomo kmalu začeli zmagovati. Sem optimist," je povedal mladi nogometaš.

Tekmo v Stožicah bodo sodili Francozi Benoit Millot, Frederic Haquette in Stephan Luzi.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice