Šport > Nogomet
402 ogledov

Olimpija izgubila zelo pomembnega člana

olimpija ljubljana
Hrvaški vezist se iz Slovenije seli v Rusijo.

Aktualni slovenski prvak je na uradni spletni strani potrdil, da Ljubljano zapušča 24-letni hrvaški vezist Danijel Miškić, ki se seli v ruski Orenburg. 

Miškić je za Olimpijo igral dve sezoni, odigral je 7 tekem in zabil osem golov. Bil je eden najbolj standardnih igralcev v drugem delu šampionske sezone, v kateri je Olimpija osvojila dvojno krono. Občasno je nosil tudi kapetanski trak, na kar je še posebej ponosen.

"Rad bi se zahvalil Olimpiji in predsedniku Mandariću za dve čudoviti leti v Ljubljani. Skupaj smo doživeli ogromno lepih trenutkov in naredili nekaj velikih stvari. Dvojno krono in veliko ostalih spominov bom za vedno nosil v srcu. Vedno bom velik navijač Olimpije in upam, da bom nekoč znova oblekel ta sveti dres. Rad bi se zahvalil tudi najboljšim navijačem, ki so bili ves čas naš 12. igralec. Brez njih nič ne bi bilo mogoče," je dejal Miškić in dodal: "Ljubljana bo vedno moje mesto."

Miškić je v Ljubljani pustil velik pečat z dobrodelnimi akciji, izkazal pa se je tudi z znanjem slovenščine. Olimpija se mu je ob tej priložnost zahvalila za sodelovanje in mu zaželela veliko uspeha v prihodnosti

"Miško, v Ljubljani boš vedno dobrodošel!" so zapis sklenili Ljubljančani.

Komentarjev 1
  • vladek 17:46 07.avgust 2018.

    še ves so zgubili s Biščanom

Sorodne novice