Grozljiva nesreča s smrtnim izidom v Sočiju

Foto: Twitter
Na prizorišču svetovnega prvenstva se je zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

V olimpijskem Sočiju, kjer se bosta za polfinalno vstopnico svetovnega prvenstva pomerila gostiteljica Rusija in Hrvaška, se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Težave Urugvajci stiskajo pesti za Cavanija

Voznik avtomobila je po poročanju ruskih medijev zaspal za volanom in z veliko hitrostjo zapeljal na pločnik, kjer je trčil v skupino ljudi, ki je tik pred tem prečkala prehod za pešce. 63-letni moški je umrl na mestu, dve ženski sta v kritičnem stanju.

Voznik avtomobila Chevrolet Lanos je na grozovit način pokosil skupino šestih pešcev in se ustavil šele po trčenju v nasprotno vozeči avtomobil. Preiskava nesreče poteke, policija pa je že ovrgla sum terorističnega dejanja.

Bizarna provokacija Kolumbijski trener prestopil mejo

Posnetek nesreče so ujele varnostne kamere v bližini prometnega križišča. Posnetek je zelo nazoren, zato občutljivim ljudem ogled odsvetujemo.

Soči, prizorišče olimpijskih iger leta 2014, od koder se je Tina Maze vrnila z dvema zlatima kolajnama, bo v soboto gostil četrtfinalno tekmo med Rusijo in Hrvaško.

Sodniki kar tiho Angleži, Hrvati in Rusi v četrtfinale s kršenjem pravil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.