Šport > Nogomet
3425 ogledov

Grozljiva nesreča s smrtnim izidom v Sočiju

Reševalni pas/Twitter
Na prizorišču svetovnega prvenstva se je zgodila huda prometna nesreča.

V olimpijskem Sočiju, kjer se bosta za polfinalno vstopnico svetovnega prvenstva pomerila gostiteljica Rusija in Hrvaška, se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

edinson cavani cristiano ronaldo Težave Šport Urugvajci stiskajo pesti za Cavanija

Voznik avtomobila je po poročanju ruskih medijev zaspal za volanom in z veliko hitrostjo zapeljal na pločnik, kjer je trčil v skupino ljudi, ki je tik pred tem prečkala prehod za pešce. 63-letni moški je umrl na mestu, dve ženski sta v kritičnem stanju.

Voznik avtomobila Chevrolet Lanos je na grozovit način pokosil skupino šestih pešcev in se ustavil šele po trčenju v nasprotno vozeči avtomobil. Preiskava nesreče poteke, policija pa je že ovrgla sum terorističnega dejanja.

raheem sterling Bizarna provokacija Šport Kolumbijski trener prestopil mejo

Posnetek nesreče so ujele varnostne kamere v bližini prometnega križišča. Posnetek je zelo nazoren, zato občutljivim ljudem ogled odsvetujemo.

Soči, prizorišče olimpijskih iger leta 2014, od koder se je Tina Maze vrnila z dvema zlatima kolajnama, bo v soboto gostil četrtfinalno tekmo med Rusijo in Hrvaško.

Sodniki kar tiho Šport Angleži, Hrvati in Rusi v četrtfinale s kršenjem pravil

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice