Šport > Nogomet
6030 ogledov

Slovenec hudo pretepen, ker je motil ogled tekme

Hrvaška svetovno prvenstvo nogomet Epa
Čustva so ob nogometnem SP na Hrvaškem lahko zelo napeta.

Hrvaška nogometna reprezentanca se je prebila v četrtfinale svetovnega prvenstva, na Hrvaškem pa se je tako še poglobila evforija. Vsaj po izjavah sodeč, je velik del hrvaške javnosti prepričan, da bofo Ognjeni postali svetovni prvaki. Tudi predsednica države Kolinda Grabar-Kitarović je tako med drugim izjavila: "Malo nas je, ampak smo. Ni pomembno. Zrušili bomo sanje vsem!"

Čustva ob za Hrvate zgodovinskem svetovnem prvenstvu so prišla na plan tudi v gostinskem lokalu na otoku Vir v bližini Zadra, kjer je 42-letni domačin med spremljanjem nedeljske nogometne tekme med Hrvaško in Dansko fizično napadel in huje poškodoval 39-letnega slovenskega državljana. Slovencu je polomil rebra, ker ga je motilo, da se je med tekmo sprehajal pred televizorjem.

Nasilnež je policiji povedal, da je Slovenca najprej opozoril, naj se ne sprehaja pred televizorjem med tekmo, nato pa je 39-letnika udaril in mu zlomil rebra, poroča Večernji list na svoji spletni strani. Incident se je zgodil okoli 22. ure. Kot dodaja časnik, je policija kazensko ovadila 42-letnega napadalca, ker je huje poškodoval slovenskega državljana.

Nedeljska tekma na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji se je po dramatičnem izvajanju enajstmetrovk končala z zmago Hrvaške. V četrtfinalu se bodo Hrvatje zdaj pomerili z Rusi.

Komentarjev 5
  • asmas1965 07:14 05.julij 2018.

    Provociranje je "kaznivo".Tudi meni gre na Ku..c če se nekdo sprehaja pred ekranom ko gledam Tv pa naj bo na sporedu karkoli.Provokator je dobil kar je iskal.

  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 21:02 04.julij 2018.

    Ni važno kdo zmaga, samo da golazen hrckasa ne zmaga

  • Lavdan 20:30 04.julij 2018.

    Dobil je svoje, da bo za drugič vedel. V enakem primeru se mu tudi pri nas ne bi godilo nič bolje. Navijači so psihično neuravnovešeni, ko gledajo tekmo. Če ga bo tožil, bodo ugotovili, da je bil napadalec trenutno neprišteven.