Hladen tuš za Marqueza: "Časi za podpis z njim so minili"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz italijanskega moštva sporočajo, da "ne potrebujejo" Marca Marqueza.
Oglej si celoten članek

Šestkratni svetovni prvak elitnega razreda Marc Marquez bo z začetkom letošnje sezone vstopil v predzadnje leto štiriletnega dogovora s Hondo, ki ga je podpisal leta 2020, preden mu je poškodba roke onemogočila nemoteno nadaljevanje kariere.

Nekoč eden najdominantnejših motociklistov na svetu, ki ga zadnja leta pestijo hude zdravstvene težave, je sicer naklonjen podaljšanju z japonskim proizvajalcem, vendar je v primeru, da mu Honda ne bo zagotovila konkurenčnega motocikla, pripravljen iskati tudi nove priložnosti.

Te priložnosti pa ne bo našel pri Ducatiju, kjer trenutno nimajo prav nobenega interesa za sodelovanje s 30-letnim veteranom.

Slab obet Bratovo razkritje: "Marc je jezen, nič ne deluje"

"Ne gre za to, da Ducati ne potrebuje 'vesoljca', karkšen je Marc, ampak bolj za to, da ga že imamo," je aktualno dirkaško zasedbo, katere član je tudi svetovni prvak Francesco Bagnaia, pohvalil tehnični direktor italijanske ekipe Paolo Ciabatti.

"Nikoli ne reci nikoli, toda Marquez ima 30 let, naši dirkači pa so pet do šest let mlajši in z veliko potenciala za napredek. Mislim, da Ducati ne potrebuje Marca. To povem z največjim spoštovanjem. Imamo dovolj dirkačev, ki so se pripravljeni potegovati za preboj v tovarniško moštvo."

"Če bi nas Marc poklical, mu ne bi odložili slušalke, toda Marc bi moral za Ducati podpisati pred nekaj leti. Ti časi so minili," je povedal Ciabatti.

Foto: Profimedia Marc Marquez

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.