Hrvaški nogometaš o tem, da bi zaigral za Slovenijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zanimanje za novega državnega prvaka obstaja že v tem prestopnem roku.
Oglej si celoten članek

Luka Bobičanec je bil eden ključnih mož pri Murinem pohodu na lovoriko državnih prvakov, pred dnevi pa so predvsem na Hrvaškem odmevale njegove besede, da je v primeru povabila pripravljen zaigrati za slovensko izbrano vrsto. Sam pravi, da je bilo vse skupaj malce napihnjeno.

"Posamezni hrvaški mediji so mojo izjavo o pripravljenosti igranja za Slovenijo povzeli malce napačno. Izpadlo je drugače, kot sem povedal, prav tako je bilo vse skupaj preveč napihnjeno. Rekel sem in to bom ponovil, da bi z velikim veseljem zaigral za slovensko reprezentanco, če bi se mi za to ponudila priložnost. In to je vse, pri tem ostajam," je v intervjuju za Ekipo dejal Bobičanec, ki se je v zadnjih letih uveljavil v Sloveniji.

Obnorel Slovence Hrvaški nogometni as ponovno poudaril, da želi zaigrati za Slovenijo! "To je zanj" Članu Mure na dan odločilne tekme umrl dedek

"Muri in slovenskemu nogometu sem vsekakor hvaležen, da sem se lahko uveljavil na prvoligaškem prizorišču in dobil tako veliko. To spoštujem, tukaj se počutim kot doma, vendar koraki v smeri, da bi mogoče lahko zaigral za slovensko izbrano vrsto, niso bili storjeni. Nihče iz NZS ni navezal stika z menoj, o tem se nisem pogovarjal z nikomer," je še dodal nogometaš, ki se mu bo pogodba z Muro iztekla prihodnje leto.

Foto: 24sata Luka Bobičanec

Zanimanje zanj naj bi obstajalo. Sam pravi, da je klicev mnogo, a se med dopustom na večino njih ne oglaša. O njegovi prihodnosti še lahko odloča klub, a je prepričan, da bo z vodilnimi možmi prekmurskega kluba našel rešitev, ki bo ustezala obema stranema.

Foto/Video Nor sprejem: tako je Murska Sobota pozno v noč slavila prvake! Selektor Kek: Ne bi želel, da se govori o Mariboru in Olimpiji, zdaj je glavna Mura

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.