Šport > Nogomet
855 ogledov

Članu Mure na dan odločilne tekme umrl dedek

Mura Profimedia
Vrtinec čustev za nogometaša Mure.

Vratar Mure Matko Obradović je dvoboj proti Mariboru, ki je Prekmurcem prinesel tako želeniprvi naslov državnih prvakov, odigral po novici, da je umrl njegov dedek.

Mura je sedem krogov pred koncem že zaostajala devet točk za Olimpijo, a so Ljubljančani popolnoma popustili, v zadnjem kolu pa so nogometaši iz Murske Sobote za lovoriko potrebovali zmago v gosteh pri Mariboru. Do nje so prišli v drugem polčasu, ko sta v razmiku nekaj minut, v 75. in 78. minuti, v polno zadela Hrvata Mihael Klepač in Luka Bobičanec. A velik junak dvoboja je bil tudi njun rojak Obradović, ki je zaigral kljub smrti bližnjeg sorodnka.

Mura Selektor Šport Kek: Ne bi želel, da se govori o Mariboru in Olimpiji, zdaj je glavna Mura

"Našemu Matku je umrl dedek, zato celotna ekipa to zmago posveča njemu. Verjamem, da bo vsaj malo pomagala Obradoviću ob boleči izgubi. Znam da mu ni lahko, a ta lovorika je za njegovega dedka," je po tekmi dejal trener Mure Ante Šimundža.

Obradović je k Muri sicer prišel leta 2018, k Prekmurcem je prestopil prav iz Maribora.

Matko Obradović | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Steve_Fields 15:22 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice