Šport > Nogomet
10725 ogledov

Kapetan Mure udaril z epsko izjavo za televizijo!

Mura slavje Fazanerija MS sobotainfo.com Žiga Kous (na sredini) med slavjem v Fazaneriji.
V soboto zvečer so igralci in pristaši soboških črno-belih izpolnili svoje sanje.

Ljubitelji nogometa na sončni strani Alp so v soboto zvečer z zanimanjem spremljali odločilni obračun za naslov prvaka, v katerem je Mura v Ljudskem vrtu ugnala Maribor (1:3) in se prvič zavihtela na ligaški prestol.

Mura je sedmi slovenski klub z naslovom prvaka, za Olimpijo, Mariborom, Gorico, Domžalami, Koprom in Celjem. Soboški klub ima zelo strastne navijače, saj je Prekmurje prava nogometna regija. In to je bilo moč opaziti v soboto zvečer.

Mura slavje Fazanerija MS Foto/Video Šport Nor sprejem: tako je Murska Sobota pozno v noč slavila prvake!

Takoj po srečanju v Mariboru, ko gostje še niso dvignili lovorike, je pred kamere Planet TV stopil kapetan Mure Žiga Kous. Slednji je že lani dvignil "kanto" za Pokal Slovenije, letos pa je osvojil še bolj prestižno nagrado.

Potem, ko se je zahvalil navijačem in z nekaj besedami opisal neopisljive občutke, je udaril z izjavo, namenjeno domačim: "Lani, ko smo osvojili pokal, me en dan ni bilo domov. Zdaj me ne bo dva dni!" je sporočil osemindvajsetletni bočni nogometaš.

NŠ Mura Ljudski vrt slavje | Avtor: Profimedia Profimedia

Verjamemo, da mu domači ne bodo zamerili daljšega "izleta". Kous in soigralci najbrž v času, ko berete ta članek, še vedno slavijo. In prav je tako ...

Žiga Kous NŠ Mura | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Micheal_Brodie 14:24 24.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice