Šport > Nogomet
120 ogledov

Znani trije kandidati za najboljšega nogometaša v Sloveniji

Senijad Ibričič, Đorđe Ivanović Profimedia
Znana je trojica nominirancev za nogometaša leta v Sloveniji. Kar dva prihajata iz Olimpije ter en iz Domžal.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je po nominirancih za najboljšo enajsterico in trenerja sezone 2020/21 objavil še nominirance za najboljšega nogometaša sezone in najboljšega mladega nogometaša sezone.

Za prvega kandidirajo Đorđe Ivanović, Timi Max Elšnik (oba Olimpija) in Senijad Ibričić (Domžale). Za najboljšega mladega nogometaša pa kandidirajo Elšnik, Dario Kolobarić (Domžale) in Nardin Mulahusejnović (Koper).

Green Dragons Šok v Stožicah Šport To so po polomu Olimpije storili Green Dragons

Že pred dnevi so objavili nominirance za najboljšo enajsterico Prve lige Telekom Slovenije. Med temi so vratarji Igor Vekić (Bravo), Matko Obradović (Mura), Žiga Frelih (Olimpija), branilci David Brekalo (Bravo), Andraž Žinič (Domžale), Damjan Vuklišević (Domžale), Žan Zaletel (Celje), Žiga Kous (Mura), Sven Šoštarič Karič (Domžale), Žan Karničnik (Mura), Uroš Korun (Olimpija), vezisti Đorđe Ivanović (Olimpija), Timi Max Elšnik (Olimpija), Jan Repas (Maribor), Luka Bobičanec (Mura), Senijad Ibričić (Domžale), Nino Kouter (Mura) ter napadalci Nardin Mulahusejnović (Koper), Mustafa Nukić (Bravo), Jan Mlakar (Maribor), Andres Vombergar (Olimpija), Dario Kolobarić (Domžale) in Arnel Jakupović (Domžale).

Nominiranci za najboljšega trenerja sezone pa so Dejan Grabić (Bravo), Ante Šimundža (Mura) in Dejan Djuranović (Domžale).

Kot so pojasnili pri Spinsu, zaradi prekinitve tekmovalne sezone, ki je bila posledica ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom, v letošnjem letu ne bodo izvedli glasovanja za najboljše nogometaše 2. SNL.

Najboljših enajst nogometašic in najboljšo nogometašico 1. SŽNL, v sezoni 2020/21 pa bodo izbrale aktivne igralke sedmih prvoligaških klubov, članice Spinsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.