Šport > Nogomet
2624 ogledov

Hrvaški nogometni as ponovno poudaril, da želi zaigrati za Slovenijo!

Luka Bobičanec Profimedia
Kakšna priložnost za slovenski nogomet! Ali se lahko ponovi zgodba Jakova Faka?

Hrvaški nogometaš Luka Bobičanec je eden izmed glavnih razlogov za zgodovinski uspeh Mure, ki je po zmagi nad Mariborom v Ljudskem vrtu prišla do svojega prvega naslova državnih prvakov.

Priljubljeni "Bobi", ki se je Muri pridružil pred štirimi leti, ko je ta nastopala še v 2. slovenski ligi, je za črno-bele letos v prvenstvu nastopil na 33 tekmah, na katerih je dosegel 11 zadetkov, katerim je dodal še dve asistenci ter bil eden najboljših, če že ne najboljši posameznik Prve lige Telekom Slovenije.

Luka Bobičanec | Avtor: Profimedia Profimedia

Murin uspeh pa je prav zaradi hrvaškega nogometnega čarovnika, ki je pred prihodom v Muro nastopal v Sloveniji še za drugega prekmurskega velikana Nafto, odmeval tudi na Hrvaškem, kjer so pri 24sata v dneh po zgodovinskem uspehu opravili intervju z 28-letnim vezistom.

V njem se je Bobičanec dotaknil tudi nekaterih drugih Hrvatov, ki so v preteklosti pustili v Muri globok pečat, kot recimo legendarni nogometni trener Miroslav "Ćiro" Blažević, najbolj pa je zagotovo odmeval tisti del intervjuja, v katerem je Bobi ponovno poudaril, da si želi nastopati za slovensko nogometno reprezentanco.

Luka Bobičanec | Avtor: 24sata 24sata

"Seveda bi si tega želel. Slovenci so mi dali priložnost, da postanem profesionalec in zaradi tega jim bom večno hvaležen. Želim si njihovega državljanstva, da bi lahko zaigral za slovensko reprezentanco," je v obširnem intervjuju, katerega si lahko preberete ob naročnini na 24sata PLUS+, dejal Bobičanec.

Naj spomnimo, da to ni prvič, da je 28-letnik izrazil željo po nastopanju v reprezentančnem dresu s slovenskim grbom, saj je o tej temi že spregovoril pred enim letom za Siolov Sportal.

Mura Pri Zvezdi slavijo Šport Nad razpletom slovenskega prvenstva navdušeni tudi srbski prvaki

Komentarjev 1
  • Thomas_Velazquez 16:08 26.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice