Zlatan šokiral z razkritjem novega kluba! Gledalci Serie A bodo razočarani...

Foto: Epa
Foto: Epa
Zlatan Ibrahimović naj bi preko socialnega omrežja dokončno razblinil vse dvome. Vrača se na Švedsko, a ne k svojem Malmöju.
Oglej si celoten članek

Vprašanje, kje bo veliki Zlatan Ibrahimović nadaljeval svojo kariero, je postalo ena največjih sag letošnje zime.

Evropski velikan Ibrahimović ima na mizi ponudbo, a le pod določenim pogojem

Šved je kar nekajkrat ponudil namige o svojem novem klubu, toda vsi so se izkazali za navadno šalo. Toda najnovejši namig so nogometne množice vzele še kako resno (če ta beseda pri njem sploh obstaja).

Ibra je namreč na svojem Instagram profilu objavil kratki video, na katerem se na zelem dresu švedskega Hammarbyja izpiše njegov priimek.

Glede situacije in prihoda Ibrahimovića se je oglasil tudi sam klub.

"Ibrahimović trenutno ni z nami in to je vse, kar mislimo povedati o tej temi. Če postane naš igralec, oziroma podpiše z nami pogodbo, bomo to objavili na svoji spletni strani," je izjavil PR kluba Axel Pershagen.

V svojem slogu Ibrahimović na piker način začinil slovo od MLS

Če bi Zlatan oblekel dres Hammarbyja, kluba ki je sezono končal na tretjem mestu v švedskem prvenstvu, bi to zagotovo bil velik šok za vse, saj je Ibrahimovićev otroški klub Malmö edini švedski klub, s katerim se je kdajkoli povezovala njegova vrnitev na sever Evrope.

Res pa je, da je Hammarby pred začetkom sezone prodal svojega najboljšega strelca Muamerja Tankovića v Genovo in aktivno išče njegovo zamenjavo. Ali so jo našli v obliki legendarnega napadalca?

Zadnjič v ZDA? Ibrahimović z vulgarno gesto z zelenice

Foto "V New Yorku kip svobode, na Švedskem kip Zlatana"

Nista v sorodu Neverjetna podobnost: vsi so mislili, da je Ibrahimović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.