Šport > Nogomet
1771 ogledov

Ibrahimović z vulgarno gesto z zelenice

Zlatan Ibrahimović youtube
Zlatan Ibrahimović je na neslaven način zaključil sezono.

Zlatan Ibrahimović je predčasno zaključil sezono v ligi MLS, najverjetneje pa je odigral že tudi zadnjo tekmo v dresu kluba Los Angeles Galaxy. V končnici je Šved s soigralci namreč izgubil proti velikemu mestnemu tekmecu, Los Angeles FC je zmagal s 5:3. Ibra je zabil en gol, njegov rival Carlos Vela, z nekdanjim članom Arsenala in Real Sociedada se je Zlatan med sezono zapletel v več besednih dvobojev, pa je bil natančen dvakrat.

Izpad v zgodnji fazi končnice pomeni, da Ibrahimović ne bo med kandidati za najboljšega nogometaša lige, bitko za najboljšega strelca pa je prav tako že izgubil. Nekdanji švedski reprezentant se je sicer ustavil pri zavidljivi številki 31, a je Mehičan Vela dosegel še pet zadetkov več, pred sabo pa ima še najverjetneje nekaj tekem v končnici.

ibrahimović Vrača žogico Šport Fronta je odprta, Vela odgovoril Ibrahimoviću

Vela je dosegel prva dva gola na tekmi, Zlatan pa je z asistenco in zadetkom poskrbel za 2:2. Vendar je kasneje tudi Vela prispeval zaključno podajo za 3:2, LA FC pa je v dveh minutah neodločen izid spremenil v prednost dveh zadetkov. Galaxy se je v igro vrnil še v 77. minuti, končni izid pa je bil postavljen le tri minute kasneje.

Ibrahimović poraza ni sprejel na najboljši način. Pri odhodu z zelenice je pogledal proti navijačem, se prijel za mednožje in s krepkimi besedami odšel v garderobo.

To je bila morda tudi njegova zadnja poteza v ligi MLS, saj mu decembra poteče pogodba z LA Galaxy, Ibrahimović pa je izjavil, da bi se rad vrnil v Anglijo ali Italijo. Napolijev predsednik Aurelio de Laurentiis je tako že napovedal, da ga bo poskušal pripeljati na jug Apeninskega polotoka.

V svojem stilu si je sicer švedski zvezdnik še pustil odprta vrata za igranje v ligi MLS. "Če ostanem, bo to dobro za ligo, saj jo bo še vedno spremljal celi svet. Če pa odidem... Nihče se ne bo niti spomnil, da MLS obstaja," je po tekmi dejal Zlatan. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice