Inter obdržal stik z vrhom, Atalanta zabila štiri brez Iličića

Foto: Epa
Foto: Epa
V nedeljo sta bili odigrani dve tekmi v najmočnejši italijanski nogometni ligi.
Oglej si celoten članek

Inter, s Samirjem Handanovićem v vratih, je na svojem San Siru pričakovano premagal skromno Sampdorio (2:1), to čaka še veliko dela v boju za obstanek. Milančani so ostali v igri za sam vrh, za vodilnim Juventusom zaostajajo za šest, za drugouvrščenim Laziem pa pet točk.

Domačini so srečanje odlično začeli in po dobre pol ure vodili z dvema goloma razlike, zabila sta Romelu Lukaku in Lautaro Martínez. V nadaljevanju je za Genovažane s svojim prvencem v Serie A znižal Morten Thorsby, več pa moštvu Claudia Ranierija ni uspelo.

Velikan Umrl je nekdanji zvezdnik Interja

Atalanta je, brez poškodovanega Josipa Iličića, ki okreva po poškodbi levega gležnja, zlahka ugnala Sassuolo (4:1) in se utrdila na četrtem mestu, ki ob koncu sezone vodi v Ligo prvakov. Dva gola za "boginjo" je prispeval Duván Zapata.

Bivši reprezentant "Cristiano Ronaldo? Pa saj ne more nikogar preigrati"

Že v soboto je Parma iztržila točko na gostovanju v Torinu (1:1), Jasmin Kurtić je odigral vso tekmo za goste. Prav tako v soboto je Cagliari nadaljeval niz neuspehov s porazom pri Hellas Veroni (2:1), Valter Birsa je za Sardinijce odigral celoten drugi polčas.

Premier League Liverpool šele tretjič v sezoni oddal točke

Serie A, preostale tekme 25. kola:

Inter - Sampdoria 2:1 (2:0)
Atalanta - Sassuolo 4:1 (3:0)
Torino - Parma 1:1 (1:1)
Hellas Verona - Cagliari 2:1 (2:1)

LESTVICA:
1. Juventus 63
2. Lazio 62
3. Inter 57
4. Atalanta 51
5. AS Roma 45
6. Napoli 39
7. Hellas Verona 38
...
17. Genoa 25
18. Lecce 25
19. SPAL 18
20. Brescia 16 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.