Izbrali trenerja leta

Foto: Epa
Foto: Epa
Po odlični lanski sezoni je letos nadaljeval z dobrim delom.
Oglej si celoten članek

Trener ekipe NBA Toronto Raptors Nick Nurse je trener leta v sezoni 2019/20, je danes odločilo vodstvo lige. Za 53-letnega Američana je to prvo takšno priznanje.

Bitka s časom Dallas se je oglasil v zvezi z Dončićevo poškodbo

"Počaščen sem, da sem dobil priznanje, To res nekaj pomeni," je dejal Nurse, ki je v prejšnji sezoni s svojimi igralci osvojil naslov prvaka. "Bilo je nekaj izjemnega osvojiti ligo s temi fanti. To mi je pomenilo daleč največ, a tudi tole je zelo v redu."

Njegova ekipa je tudi v tej zaradi novega koronavirusa močno spremenjeni sezoni še v igri za ubranitev naslova. Toronto v seriji z Brookylinom v "mehurčku" v Orlandu, kjer moštva končujejo sezono, vodi s 3:0 v zmagah in si lahko že v nedeljo zagotovi napredovanje.

V novinarskem izboru je Nurse dobil skupno 470 točk 90 uvrstitev na prvo mesto. Drugi je bil Mike Budenholzer (Milwaukee) s 147 točkami, tretji pa Billy Donovan (Oklahoma City) s 134.

Nurse je trenersko kariero začel v ameriški univerzitetni košarki, potem je 11 let delal v Evropi, večinoma v Veliki Britaniji.

Skorajšnji pretep Škandal! Kar je Harrell storil Dončiću, bi lahko imelo resne posledice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.