Jan Oblak dobiva zvezdniško pomoč pri varovanju mreže

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kieran Trippier je postal novi soigralec Jana Oblaka pri Atleticu.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Jan Oblak je pri madridskem Atleticu dobil novega soigralca, ki mu bo v veliko pomoč pri varovanju mreže Rojiblancosov. To je po poročanju otoških medijev postal angleški reprezentant Kieran Trippier. Za desnega bočnega branilca, ki je doslej igral za Tottenham, so Španci plačali 20 milijonov funtov odškodnine.

Osemindvajsetletni Trippier je za Tottenham igral od leta 2015, ko se mu je pridružil iz Burnleyja. Z novimi delodajalci je podpisal štiriletno pogodbo.

Tega ni pričakoval Oblak šokiral mladega navijača in ga spravil v jok

Trippier je tretja velika Atleticova obrambna okrepitev v tem prestopnem roku po prihodih Felipeja iz Porta in Renana Lodija iz Paranaenseja.

Medtem ko sta klub zapustila Diego Godin, ki je šel v Inter, in Antoine Griezmann, ki je za 107,7 milijona funtov prestopil v Barcelono, sta klub okrepila še Joao Felix, ki je prišel iz Benfice za 113 milijonov funtov, in Marcos Llorente, za katerega so pri Atleticu mestnemu tekmecu Realu plačali približno 36 milijonov funtov.

Tržnica Atlético in Barça na bojni nogi zaradi Griezmanna

Fotografije Oblak z bivšim dekletom Cristiana Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:00 18. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.