Šport > Nogomet
2869 ogledov

Jan Oblak dobiva zvezdniško pomoč pri varovanju mreže

Kieran Trippier Profimedia
Kieran Trippier je postal novi soigralec Jana Oblaka pri Atleticu.

Slovenski nogometni reprezentant Jan Oblak je pri madridskem Atleticu dobil novega soigralca, ki mu bo v veliko pomoč pri varovanju mreže Rojiblancosov. To je po poročanju otoških medijev postal angleški reprezentant Kieran Trippier. Za desnega bočnega branilca, ki je doslej igral za Tottenham, so Španci plačali 20 milijonov funtov odškodnine.

Osemindvajsetletni Trippier je za Tottenham igral od leta 2015, ko se mu je pridružil iz Burnleyja. Z novimi delodajalci je podpisal štiriletno pogodbo.

Tega ni pričakoval Šport Oblak šokiral mladega navijača in ga spravil v jok

Trippier je tretja velika Atleticova obrambna okrepitev v tem prestopnem roku po prihodih Felipeja iz Porta in Renana Lodija iz Paranaenseja.

Medtem ko sta klub zapustila Diego Godin, ki je šel v Inter, in Antoine Griezmann, ki je za 107,7 milijona funtov prestopil v Barcelono, sta klub okrepila še Joao Felix, ki je prišel iz Benfice za 113 milijonov funtov, in Marcos Llorente, za katerega so pri Atleticu mestnemu tekmecu Realu plačali približno 36 milijonov funtov.

Antoine Griezmann Tržnica Šport Atlético in Barça na bojni nogi zaradi Griezmanna JAn Oblak Fotografije Šport Oblak z bivšim dekletom Cristiana Ronalda
Komentarjev 1
  • Avatar Saliktarra
    Saliktarra 01:00 18.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice