Jezni Cristiano Ronaldo šokiral s to nasilno potezo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo v dresu Al-Nassra.
Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo v dresu Al-Nassra.
Portugalski zvezdnik ni dobro prenesel bolečega poraza.
Oglej si celoten članek

V sredo zvečer sta se v derbiju prvenstva Savdske Arabije v Riadu pomerila mestna tekmeca Al-Hilal in in Al-Nassr. Za slednjega že nekaj mesecev igra Cristiano Ronaldo.

Al-Hilal je tekmo dobil (2:0) in sosedom zadal boleč udarec v boju za naslov prvaka. Šest kol pred koncem imajo Ronaldo in druščina namreč tri točke zaostanka za vodilnim Al-Ittihadom, ob odigrani tekmi več.

V sredo je pred okrog 25.000 gledalci na stadionu MRSOOL Park Al-Hilal povedel v prvem polčasu, ko je enajstmetrovko izkoristil prvi strelec lige - Nigerijec Odion Ighalo.

PREBERITE ŠE: Pretres v Ronaldovem klubu, glavni vzrok naj bi bil Cristiano!

V 57. minuti, pri zaostanki Al-Nassra z 1:0, je Ronaldo želel hitro kreniti v napad, a se mu je na pot postavil Kolumbijec Gustavo Cuéllar.

Portugalec taktičnega prekrška ni sprejel športno. V padcu je od zadaj zgrabil Cuéllarja in ga z "giljotino" - torej z rokami okrog vratu, spravil na tla.

Občinstvo je glasno reagiralo, a je angleški glavni sodnik Michael Oliver 38-letnemu zvezdniku pokazal le rumeni karton.

Kmalu po incidentu je Al-Hilal potrdil zmago, saj je za prednost z dvema goloma razlike Ighalo v 62. minuti izkoristil še svojo drugo najstrožjo kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:50 19. April 2023.

    "ronaldo", čudežni deček nogometa? Ljudje, novinarji, FIFA, ..... so ga povzdigovali v "nebesa", kot "super talent - nogometa". Že nekoč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.