Šport > Nogomet
2548 ogledov

Jezni Cristiano Ronaldo šokiral s to nasilno potezo

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Profimedia Cristiano Ronaldo v dresu Al-Nassra.
Portugalski zvezdnik ni dobro prenesel bolečega poraza.

V sredo zvečer sta se v derbiju prvenstva Savdske Arabije v Riadu pomerila mestna tekmeca Al-Hilal in in Al-Nassr. Za slednjega že nekaj mesecev igra Cristiano Ronaldo.

Al-Hilal je tekmo dobil (2:0) in sosedom zadal boleč udarec v boju za naslov prvaka. Šest kol pred koncem imajo Ronaldo in druščina namreč tri točke zaostanka za vodilnim Al-Ittihadom, ob odigrani tekmi več.

V sredo je pred okrog 25.000 gledalci na stadionu MRSOOL Park Al-Hilal povedel v prvem polčasu, ko je enajstmetrovko izkoristil prvi strelec lige - Nigerijec Odion Ighalo.

PREBERITE ŠE: Pretres v Ronaldovem klubu, glavni vzrok naj bi bil Cristiano!

V 57. minuti, pri zaostanki Al-Nassra z 1:0, je Ronaldo želel hitro kreniti v napad, a se mu je na pot postavil Kolumbijec Gustavo Cuéllar.

Portugalec taktičnega prekrška ni sprejel športno. V padcu je od zadaj zgrabil Cuéllarja in ga z "giljotino" - torej z rokami okrog vratu, spravil na tla.

Občinstvo je glasno reagiralo, a je angleški glavni sodnik Michael Oliver 38-letnemu zvezdniku pokazal le rumeni karton.

Kmalu po incidentu je Al-Hilal potrdil zmago, saj je za prednost z dvema goloma razlike Ighalo v 62. minuti izkoristil še svojo drugo najstrožjo kazen.

Komentarjev 1
  • ferdopis59 11:50 19.april 2023.

    "ronaldo", čudežni deček nogometa? Ljudje, novinarji, FIFA, ..... so ga povzdigovali v "nebesa", kot "super talent - nogometa". Že nekoč je dala enake napake oz. nasilje nad nasprotnikom, a ga ni nobeden ustavil! Sedaj prihaja čas, ko "zvezda ugaša" in ...prikaži več kaj potem narediš, da si še vedno "Ronaldo"?