Šport > Nogomet
1023 ogledov

Zidane zavrnil ponudbo, da postane daleč najbolje plačani trener na svetu

zinedine zidane Epa
Zidane je zavrnil 120 milijonov Ronaldovega Al Nassra.

Nekdanji francoski nogometni zvezdnik in zdaj trener Zinedine Zidane je zavrnil ponudbo savdskega nogometnega kluba Al Nassr, ki naj bi Francozu za dveletno sodelovanje nudil 120 milijonov evrov, poroča španska Marca.

Prejšnji teden je prišlo v klubu iz Rijada do precejšnjega pretresa, ko se je klub razšel s Francozom Rudijem Garcio, zamenjal pa ga je Hrvat Dinko Jeličić, kot glavni razlog za menjavo pa se je omenjal predvsem Cristiano Ronaldo.

Marca pa zdaj povzema savdske medije, ki naj bi poročali, da je vodstvo Al Nassra Zidanu ponudilo kar 120 milijonov evrov, s čimer bi postal najbolje plačani nogometni trener na svetu. A Zidane naj bi imel velike načrte v Evropi, zato je ponudbo zavrnil.

Zidane, ki je bil zadnje dni v središču medijske pozornosti zaradi velikega razkritja Marca Materazzija o slovitem udarcu z glavo iz leta 2006, je sicer trenutno brez kluba. Nazadnje je med leti 2016 in 2018 ter 2019 in 2021 vodil madridski Real, ko je postal eden izmed najbolj trofejnih trenerjev v evropskem nogometu.

Je edini nogometni trener, ki je trikrat zapored osvojil ligo prvakov, temu pa je dodal še dve lovoriki v španskem državnem prvenstvu, dva španska in evropska superpokala ter dve klubski svetovni prvenstvi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice