Josip Iličić blestel ob počastitvi umrlega kolega

Foto: Profimedia
Slovenski reprezentant je znova pokazal svoje veščine.
Oglej si celoten članek

V sredo se je v Firencah igrala prva polfinalna tekma italijanskega pokala, na njej sta se Fiorentina in Atalanta razšli z remijem (3:3).

V vrstah gostov je proti svojemu bivšemu klubu zaigral slovenski reprezentant Josip Iličić in prispeval pomemben delež k dobremu izhodišču svoje ekipe.

Iličić je asistiral za uvodna zadetka Atalante, zabila sta ju Argentinec Alejandro Gómez in Hrvat Mario Pašalić. Pri obeh golih se je Slovenec izkazal s samostojnim prodorom in natančno podajo.

Fiorentina se je v nadaljevanju uspela vrniti v srečanje, kljub temu pa si je moštvo iz Bergama pripravilo lepo podlago za uvrstitev v veliki finale. 

Domači navijači so na sredinem srečanju s koreografijo obeležili skorajšnjo obletnico tragične smrti njihovega nekdanjega kapetana Davideja Astorija, slednji je izdihnil v prvih dnevih marca 2018. Z njim si je lep čas slačilnico delil tudi Iličić.

Malomarnost Tožilstvo: zdravnika kriva za smrt italijanskega reprezentanta

Foto: Epa počastitev Davide Astori

Na drugem polfinalnem obračunu se merita Lazio in AC Milan, prvo srečanje se je na rimskem Olimpicu končalo z neodločenim izidom (0:0). Povratni tekmi v Milanu in Bergamu bosta na sporedu šele ob koncu aprila.

Video VAR poskrbel za kaos na Kurtićevi tekmi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.