Šport > Nogomet
1126 ogledov

Josip Iličić blestel ob počastitvi umrlega kolega

Josip Iličić Fiorentina Atalanta
Slovenski reprezentant je znova pokazal svoje veščine.

V sredo se je v Firencah igrala prva polfinalna tekma italijanskega pokala, na njej sta se Fiorentina in Atalanta razšli z remijem (3:3).

V vrstah gostov je proti svojemu bivšemu klubu zaigral slovenski reprezentant Josip Iličić in prispeval pomemben delež k dobremu izhodišču svoje ekipe.

Iličić je asistiral za uvodna zadetka Atalante, zabila sta ju Argentinec Alejandro Gómez in Hrvat Mario Pašalić. Pri obeh golih se je Slovenec izkazal s samostojnim prodorom in natančno podajo.

Fiorentina se je v nadaljevanju uspela vrniti v srečanje, kljub temu pa si je moštvo iz Bergama pripravilo lepo podlago za uvrstitev v veliki finale. 

Domači navijači so na sredinem srečanju s koreografijo obeležili skorajšnjo obletnico tragične smrti njihovega nekdanjega kapetana Davideja Astorija, slednji je izdihnil v prvih dnevih marca 2018. Z njim si je lep čas slačilnico delil tudi Iličić.

Davide Astori Malomarnost Šport Tožilstvo: zdravnika kriva za smrt italijanskega reprezentanta

počastitev Davide Astori | Avtor: Epa Epa

Na drugem polfinalnem obračunu se merita Lazio in AC Milan, prvo srečanje se je na rimskem Olimpicu končalo z neodločenim izidom (0:0). Povratni tekmi v Milanu in Bergamu bosta na sporedu šele ob koncu aprila.

Jasmin Kurtić Spal Fiorentina Video Šport VAR poskrbel za kaos na Kurtićevi tekmi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.