Junak sezone preklinjal v živo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V finalu Lige prvakov je odločilni zadetek zabil mladi Nemec. Po tekmi si je dal duška.
Oglej si celoten članek

Chelsea je z golom Kaija Havertza v izdihljajih prvega polčasa ugnal Manchester City (1:0) in prišel do svojega drugega evropskega naslova.

Havertz, najdražji nakup v zgodovini Chelseaja, je na Stamford Bridge prišel pred letošnjo sezono. Vsestranski ofenzivni nogometaš pa do finala na Estádio do Dragão sploh še ni zabil gola v Ligi prvakov - ne za Bayer Leverkusen, ne za modre iz zahodnega Londona. Boljšega trenutka za prvenec si torej ni mogel izbrati, po srečanju pa je bil seveda zelo vesel.

"Ne morem verjeti!" Spet je to naredil: Guardiola pod plazom ostrih kritik!

Ob podajanju izjave za BT Sport je na vprašanje, ali je z golom v Portu upravičil visoko odškodnino, odgovoril: "Če sem iskren, se trenutno poser**m na to, zmagali smo jeb**o Ligo prvakov!" 

V nedeljo se je na družbenih omrežjih že opravičil za preklinjanje, ki pa mu ga najbrž nihče ni pretirano zameril. Fanta je pač malce zaneslo ...

Med izjavo za BT Sport je v kader prišel še kapetan Chelseaja César Azpilicueta in pohvalil trud in mentaliteto Havertza, ter ga označil za pravega zmagovalca.

LP finale Londončani drugič na vrhu Evrope

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:40 30. Maj 2021.

    V prvem mesecu sem prejel 23785 ameriških d0larjev, zadnji mesec pa 29847 dolarjev, samo delal sem od spleta od doma. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.