Jürgen Klopp besen razkril, zakaj ne proslavlja zadetkov

Foto: Epa
Foto: Epa
Jürgen Klopp je lahko po začetku letošnje sezone zelo dobre volje, saj njegova ekipa prepričljivo vodi v domačem prvenstvu, kjer je na 17 tekmah zabila 42 golov. A legendarni Nemec teh zadetkov več ne upa proslavljati...
Oglej si celoten članek

Liverpool, ki je prepričljivo najboljša ekipa Premierlige s kar 10 točkami prednosti pred drugouvrščenim Leicester Cityjem, je hkrati tudi druga najbolj učinkovita ekipa lige za Manchester Cityjem, saj so Rdeči zbrali že 42 zadetkov.

Video Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje"

Toda njihov trener Jürgen Klopp jih zaradi tehnologije VAR ne želi več proslavljati. Še posebej je bil Nemec nad video sodnikom besen po zadnji prvenstveni tekmi z Watfordom, katero so Reds dobili z 2:0.

Na tej tekmi je VAR zaradi minimalnega prepovedanega položaja razveljavil zadetek Sadia Manea, prav tako pa se je dolgo preverjalo drugi gol dvakratnega strelca Mohameda Salaha.

"Ne proslavljam več zadetkov, ker moram čakati na to, da mi nekdo pove, če je gol sploh dejansko priznan," je bil po tekmi na VAR besen nemški strateg, ki je prepričan, da VAR-ove odločitve mogoče res odpravljajo sodniške napake, a hkrati ubijajo šport.

Revolucionarna ideja Tudi Čeferin močno udaril po VAR-u in podal revolucionarno rešitev! Moti ga...

Mnenje Tudi padli funkcionar ne zaupa VAR-u

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.