Šport > Nogomet
524 ogledov

Jürgen Klopp besen razkril, zakaj ne proslavlja zadetkov

jurgen klopp Epa
Jürgen Klopp je lahko po začetku letošnje sezone zelo dobre volje, saj njegova ekipa prepričljivo vodi v domačem prvenstvu, kjer je na 17 tekmah zabila 42 golov. A legendarni Nemec teh zadetkov več ne upa proslavljati...

Liverpool, ki je prepričljivo najboljša ekipa Premierlige s kar 10 točkami prednosti pred drugouvrščenim Leicester Cityjem, je hkrati tudi druga najbolj učinkovita ekipa lige za Manchester Cityjem, saj so Rdeči zbrali že 42 zadetkov.

tottenham manchester city VAR Video Šport Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje"

Toda njihov trener Jürgen Klopp jih zaradi tehnologije VAR ne želi več proslavljati. Še posebej je bil Nemec nad video sodnikom besen po zadnji prvenstveni tekmi z Watfordom, katero so Reds dobili z 2:0.

Na tej tekmi je VAR zaradi minimalnega prepovedanega položaja razveljavil zadetek Sadia Manea, prav tako pa se je dolgo preverjalo drugi gol dvakratnega strelca Mohameda Salaha.

"Ne proslavljam več zadetkov, ker moram čakati na to, da mi nekdo pove, če je gol sploh dejansko priznan," je bil po tekmi na VAR besen nemški strateg, ki je prepričan, da VAR-ove odločitve mogoče res odpravljajo sodniške napake, a hkrati ubijajo šport.

aleksander čeferin Revolucionarna ideja Šport Tudi Čeferin močno udaril po VAR-u in podal revolucionarno rešitev! Moti ga... tottenham manchester city VAR Mnenje Šport Tudi padli funkcionar ne zaupa VAR-u

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.