Šport > Nogomet
3735 ogledov

Klopp ponižal prevajalca

jurgen klopp Epa
Trener Liverpoola je okrcal prevajalca na tiskovni konferenci pred tekmo lige prvakov s Salzburgom.

Jürgen Klopp je bil "tekmovalno razpoložen" že na tiskovni konferenci pred obračunom lige prvakov s Salzburgom, proti kateremu morajo branilci naslova osvojiti točko, če želijo napredovati v izločilne boje.

Nemški strateg ni bil zadovoljen z delom prevajalca, ki je popačil odgovor Jordana Hendersona, nakar ga je Klopp pozval, naj svoje delo opravi korektno, ali pa bo v nadaljevanju prevajal kar sam.

Henderson je novinarjem dejal, da ne pričakuje lahke tekme, prevod pa se je glasil, da se bo Liverpool srečanja lotil bolj ležerno.

Klopp, čigar materni jezik je nemščina, ni mogel ostati tiho.

jurgen klopp | Avtor: Epa Epa
"Sr**je je, kadar ob prevajalcu sedi trener, ki govori nemško. Vprašanje se je nanašalo na to, ali nam bo lanski naslov v pomoč, ker smo se v takšnih situacijah vedno izkazali. Henderson ni govoril o ležernem pristopu. Zavedamo se izziva, ki je pred nami. Moral boš poslušati, drugače lahko prevajam sam. Saj ni tako težko," je prevajalca okaral Klopp.

Nato je presedlal na angleščino. "Vam povem, da sem že zdaj tekmovalno razpoložen," je dodal.

Liverpool bi s porazom ogrozil napredovanje v izločilne boje, saj bi se na lestvici znašel za Salzburgom, Napoliju pa bi za izločitev aktualnega prvaka zadostoval že remi z Genkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice