Kaj je naredil?! NBA zvezdnik se je norčeval iz koronavirusa, zdaj je pozitiven

Foto: Print Screen rudy gobert
Pred tremi dnevi se je norčeval iz koronavirusa, zdaj so mu potrdili diagnozo.
Oglej si celoten članek

Najboljšemu obrambnemu košarkarju lige NBA so le tri dni po tem, ko se je na tiskovni kofnerenci norčeval iz koronavoirusa in z nepremišljenim dejanjem ogrozil zdravje novinarjev, potrdili okuženost s covid-19.

Koronavirus Tudi Evropa kot NBA - tekem ne bo!

Rudy Gobert, član košarkarske moštva Utah Jazz in dvakratni najboljši obrambni igralec lige (2018, 2019), je prvi uradno potrjeni NBA košarkar, ki je zbolel za koronavirusom.

Vodstvo severnoameriške lige je v luči tega razkrtija, do katerega je prišlo pred tekmo med Utah Jazz in Oklahomo City Thunder, začasno prekinilo sezono.

Šok! Vsaj začasno konec sezone za Dončića, takšno je bilo slovo

Najbolj ironinično pri vsem tem je to, da se je Gobert še v ponedeljek odkrito norčeval iz epidemije novega koronavirusa. Če se mu je v pred tremi dnevi zdelo duhovito, ko se je na tiskovni konferenci namerno dotaknil vseh mikrofonov in snemalnikov v dvorani, pa mu danes zagotovo ni več do smeha.

Obstaja namreč velika verjenost, da je z neposrečenim poskusom humorja okužil tudi katerega od prisotnih novinarjev.

Kasneje se je izkazalo, da je z virusom okužen tudi njegov soigralec v Utahu Donovan Mitchell, ki v povprečju dosega 24,2 točke, 4,4 skoka in 4,2 podaje na tekmo.

Alpsko smučanje Odpadel še Pokal Vitranc, Kranjec brez priložnosti za globus

Po mnenju ameriškega urednika Jasona Schreierja bi si košarkar, ki na leto zasluži 23 milijonov dolarjev, zaslužil doživljenjsko predpoved igranja v ligi NBA.

Širitev virusa Nogometni ples ustavljen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • vec
    19:23 12. Marec 2020.

    Slakonja in kompanija ??

  • 17:40 12. Marec 2020.

    Vse se vrača, vse se plača.

  • 17:26 12. Marec 2020.

    To so pač Butalci. Nimamo jih samo pri nas.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.