Kaj pomeni skrivnostni napis na Dončićevih copatih?

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Slovenski zvezdnik je uvodno tekmo sezone 2019/20 odigral v zanimivi obutvi.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil glavni razlog, da so Dallas Mavericks sezono začeli z zmago nad Washington Wizards (108:100). Slovenec je dosegel 34 točk, devet skokov in tri podaje, nekajkrat se je poigral z obrambo gostov.

Klici MVP, MVP Tako izjemno je sezono odprl Luka Dončić

Dončić nastopa v obutvi znamke Nike. O njegovem pogodbenem odnosu s slovitim dobaviteljem športne opreme smo že poročali, na srečanju proti Washingtonu pa je pozornost gledalcev vzbudil detajl na Dončićevih supergah.

Zelo tvegano Ali je Nike glede Dončića storil veliko napako?

Ljubljančan je imel na obutvi izpisane črke AMMH. O pomenu lahko le ugibamo. Morda gre za začetnice imen nekaterih njemu ljubih oseb: dekleta Anamarie, mame Mirjam, babice Milene ... H pa je začetnica imena Dončićevega psička Huga.

Prvi Nov rekord v Dončićevi statistiki

Sicer pa je Dončić proti Čarovnikom nosil model Kobe 4 Protro, iz serije, poimenovane po slovitem Kobeju Bryantu.

Po prvi tekmi Prvak lige NBA Dončičevemu Dallasu (še) ne daje možnosti za končnico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:28 25. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.