Kek: "Če sem naredil napako, smo jo naredili vsi"

Foto: Epa
Foto: Epa
Selektor slovenske reprezentance se pred obračunom s Hrvaško ni mogel izogniti vprašanjem o Mislavu Oršiću.
Oglej si celoten članek

Mislav Oršić, nekdanji napadalec Rijeke (2014-2016), je bil veliki junak senzacionalnega preobrata zagrebškega Dinama proti Tottenhamu v osmini finala lige evropa.

Liga Evropa Senzacija v Zagrebu: Dinamo izločil Tottenham

Potem ko so v Londonu klonili z 2:0, so v Zagrebu šokirali favorizirano četo Joséja Mourinha (3:0) in napredovali v četrtfinale. Pod vse tri zadetke se je podpisal Oršić, ki pa se v času Kekovega bivanja na Reki tam na naigral.

Foto: Epa Oršić
"Prebral sem, da se piše o tem. Mislim, da je bil takrat v precej drugačnem stanju. Vračal se je po poškodbi in nisem mu mogel zagotoviti velike minutaže. Če sem naredil napako, potem smo jo naredili vsi v Rijeki. Vesel sem, da se je dokazal po težji poti, pri teh letih ni bilo lahko oditi v Južno Korejo. Igra izjemen nogomet v vrhunski ekipi, kot je Dinamo. Naredili so fantastičen rezultat," je preboj hrvaškega prvaka v intevjuju za hrvaško televizijo Nova TV še komentiral Kek.

Zlatko Zahović "Ko se je Matjaž vrnil, je malo pozabil našo miselnost" SP 2022 Spektakel med ekipama Slovenije in Hrvaške

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.