Šport > Nogomet
5584 ogledov

Kek: "Če sem naredil napako, smo jo naredili vsi"

matjaž kek Epa
Selektor slovenske reprezentance se pred obračunom s Hrvaško ni mogel izogniti vprašanjem o Mislavu Oršiću.

Mislav Oršić, nekdanji napadalec Rijeke (2014-2016), je bil veliki junak senzacionalnega preobrata zagrebškega Dinama proti Tottenhamu v osmini finala lige evropa.

Liga Evropa Šport Senzacija v Zagrebu: Dinamo izločil Tottenham

Potem ko so v Londonu klonili z 2:0, so v Zagrebu šokirali favorizirano četo Joséja Mourinha (3:0) in napredovali v četrtfinale. Pod vse tri zadetke se je podpisal Oršić, ki pa se v času Kekovega bivanja na Reki tam na naigral.

Oršić | Avtor: Epa Epa

"Prebral sem, da se piše o tem. Mislim, da je bil takrat v precej drugačnem stanju. Vračal se je po poškodbi in nisem mu mogel zagotoviti velike minutaže. Če sem naredil napako, potem smo jo naredili vsi v Rijeki. Vesel sem, da se je dokazal po težji poti, pri teh letih ni bilo lahko oditi v Južno Korejo. Igra izjemen nogomet v vrhunski ekipi, kot je Dinamo. Naredili so fantastičen rezultat," je preboj hrvaškega prvaka v intevjuju za hrvaško televizijo Nova TV še komentiral Kek.

Zlatko Zahović Zlatko Zahović Šport "Ko se je Matjaž vrnil, je malo pozabil našo miselnost" matjaž kek SP 2022 Šport Spektakel med ekipama Slovenije in Hrvaške
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.