Kek po veliki zmagi ustrašil klub in navijače

Foto: Print Screen "Po 46. minuti se je tekma končala in začel se je cirkus," je bil oster Kek.
Foto: Print Screen "Po 46. minuti se je tekma končala in začel se je cirkus," je bil oster Kek.
Po veliki zmagi na jadranskem derbiju, Rijeka je na derbiju za končno drugo mesto v prvenstvu na domačem igrišču premagala Hajduk s 3:1, je Kek klubu postavil ultimat.
Oglej si celoten članek

Trener Rijeke Matjaž Kek je vodstvu kluba po veliki zmagi poslal jasno sporočilo. "Če naslov hrvaškega nogometnega prvaka ne bo glavni cilj Rijeke, potem mene ne bo več v klubu."

Tržnica Kek sklenil dogovor z Olimpijo

Rijeka je z zmago nad večnim tekmecem Hajdukom osvojila drugo mesto v prvenstvu, pred tretjim Hajdukom, prvak je po letu premora znova Dinamo. 

Priznanje Keka: Matjaž Kek: "Učiteljico sem spravil v jok"

"Presrečen sem, ker že dolgo vem, kaj pomeni jadranski derbi. Za kako prestižno zmago gre. Če zmagamo v tako izvrstni atmosferi je vse skupaj še veliko lepše," pravi Kek, ki ima vseskozi podporo nogometašev in navijačev, manj pa očitno kluba, kjer so po lanskem osvojenem naslovu prvaka po sezoni močno prevetrili ekipo, enako pa so storili v zimskem prestopnem roku. 

Rečani noreli Besni Kek: "Po tekmi se mi je smejal v glavo"

"Pomembo je, da ima klub podporo navijačev in vodstva kluba, cele Reke in celotnega Kvarnerja. Zelo dolgočasno bi bilo, če bi v hrvaškem prvenstvu neprestano poslušali le o Dinamu in Hajduku. Po letih odličnih rezultatov zdaj lahko rečemo, da gre za trojček klubov v hrvaškem prvenstvu," še pravi slovenski nogometni strokovnjak.

Sporna tekma Mamić nad Keka, sledil odgovor "opatijskega Slovenca"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.