Šport > Nogomet
5295 ogledov

Kek po veliki zmagi ustrašil klub in navijače

matjaž kek Print Screen "Po 46. minuti se je tekma končala in začel se je cirkus," je bil oster Kek.
Po veliki zmagi na jadranskem derbiju, Rijeka je na derbiju za končno drugo mesto v prvenstvu na domačem igrišču premagala Hajduk s 3:1, je Kek klubu postavil ultimat.

Trener Rijeke Matjaž Kek je vodstvu kluba po veliki zmagi poslal jasno sporočilo. "Če naslov hrvaškega nogometnega prvaka ne bo glavni cilj Rijeke, potem mene ne bo več v klubu."

matjaž kek Tržnica Šport Kek sklenil dogovor z Olimpijo

Rijeka je z zmago nad večnim tekmecem Hajdukom osvojila drugo mesto v prvenstvu, pred tretjim Hajdukom, prvak je po letu premora znova Dinamo. 

matjaž kek Priznanje Keka: Šport Matjaž Kek: "Učiteljico sem spravil v jok"

"Presrečen sem, ker že dolgo vem, kaj pomeni jadranski derbi. Za kako prestižno zmago gre. Če zmagamo v tako izvrstni atmosferi je vse skupaj še veliko lepše," pravi Kek, ki ima vseskozi podporo nogometašev in navijačev, manj pa očitno kluba, kjer so po lanskem osvojenem naslovu prvaka po sezoni močno prevetrili ekipo, enako pa so storili v zimskem prestopnem roku. 

matjaž kek Rečani noreli Šport Besni Kek: "Po tekmi se mi je smejal v glavo"

"Pomembo je, da ima klub podporo navijačev in vodstva kluba, cele Reke in celotnega Kvarnerja. Zelo dolgočasno bi bilo, če bi v hrvaškem prvenstvu neprestano poslušali le o Dinamu in Hajduku. Po letih odličnih rezultatov zdaj lahko rečemo, da gre za trojček klubov v hrvaškem prvenstvu," še pravi slovenski nogometni strokovnjak.

matjaž kek Sporna tekma Šport Mamić nad Keka, sledil odgovor "opatijskega Slovenca"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.