Šport > Nogomet
5584 ogledov

Besni Kek: "Po tekmi se mi je smejal v glavo"

matjaž kek Print Screen "Po 46. minuti se je tekma končala in začel se je cirkus," je bil oster Kek.
Moštvo nekdanjega slovenskega selektorja je utrpelo boleč poraz v polfinalu hrvaškega pokala.

Rijeka je obstala pred finalom hrvaškega pokala, saj je morala v polfinalu priznati premoč zagrebškemu Dinamu (3:0).

Zagrebčani so se Rečanom oddolžili za poraz v lanskem finalu, v katerem so se varovanci Matjaža Keka dokopali do četrte pokalne lovorike v zgodovini kluba.

Nekdanji slovenski selektor je bil po tekmi besen na sodnika, ki je v 47. minuti izključil njegovega kapetana Filipa Bradarića, medtem ko je bil precej bolj prizanesljiv do slovenskega branilca v dresu Dinama Petra Stojanovića.

Gostje so bili prepričani da bi moral Stojanović dobiti drugi rumeni karton po prekršku nad Maxwellom Acostyjem, a je sodnik rumeni karton pokazal nogometašu Rijeke. Kek je bil povsem šokiran.


"Ni prav, da se sodnik tako obnaša in se mi po tekmi smeje v obraz. Zagotovo ga bo takšno sojenje pripeljalo na kakšno svetovno ali evropsko prvenstvo," je bil ironičen Kek. 

"To govorim zato, ker želim zaščititi nogomet. Ne želim zmanjševati pomena zmage Dinama," je kritiko na račun sodnika Maria Zebca izrekel slovenski nogometni strokovnjak.

Kek je moral po tekmi zaustaviti svoje nogometaše, ki so se odpravili proti sodniku. "Kaj naj bi naredil? Jih pustil? Ni prav, da se tako obnašajo. Vsi smo bili oškodovani, tudi Dinamo," je bil razočaran Kek, ki je nasprotniku športno čestital za zmago. "Dinamo čestitam za uvrstitev v finale. Zasluženo se je uvrstil naprej. Vseeno mi je, kdo bo osvojil pokal," je sklenil slovenski trener.

Po tekmi je norel tudi Kekov pomočnik Danko Matrljan, ki je sodniku Zebcu zabrusil: "Smet. Prišel boš na Reko, j***** ti bomo mater."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice