Klub ni želel sporočiti imena, igralec je to storil sam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svojim sledilcem se je javil na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Pri Barceloni so v sredo objavili, da je eden izmed njenih nogometašev okužen s koronavirusom, pri tem pa niso razkrili identitete igralca. A to je kasneje storil sam na Instagramu.

Gre za 20-letnega francoskega branilca Jean-Claira Todiba, ki so ga Katalonci kupili že prejšnje poletje pri Toulousu, vendar je v tem letu kot posojen nogometaš nastopal za nemškega prvoligaša Schalke.

"Pozdrav vsem, obveščam vas, da je bil moj test za covid-19 pozitiven. Sem asimptomatičen in počutim se dobro. Sem doma in upoštevam navodila zdravnikov. Rad bi se vrnil na treninge, vendar moram ostati v samoizolaciji dokler ne ozdravim. Hvala vsem za podporo," je svojim sledilcem sporočil Todibo.

Ta se je nahajal v skupini devetih nogometašev, ki se je že začela pripravljati na novo sezono, igralci pa niso del moštva, ki je odpotovalo na zaključni turnir lige prvakov v Lizbono. 

"Okuženi nogometaš ni bil v stiku z igralci, ki potujejo v Lizbono," so sicer zapisali v klubu. Barcelona se bo v četrtfinalu v petek pomerila z Bayernom.

Liga prvakov Štirje goli v Barceloni, pet v Münchnu, velikana naprej Predsednik Barce "Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo" Predsednik: "Imamo 7 novih igralcev, Messi bo ostal"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.