Dončić zaradi covida-19 brez še enega pomembnega pomočnika!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik je na račun koronavirusa ostal brez še četrtega soigralca.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na nedeljo po srednjeevropskem času doma ugnali Orlando Magic (112:98), še enkrat več je blestel Luka Dončić.

Dosežek Dončić v tem elementu že 12. v zgodovini lige

Telički so slavili kljub dejstvu, da so se morali znajti brez s covidom-19 okuženih Jalena Brunsona, Josha Richardsona in Doriana Finney-Smitha. 

Omenjena trojica je po tekmi v Denverju oddala pozitivne teste na koronavirus in je morala ostati v zvezni državi Kolorado.

Po tekmi z Orlandom pa se je kader Dallasa še dodatno zmanjšal. Okužil se je namreč tudi Maxi Kleber, eden najpomembnejših članov moštva, je poročal dobro obveščeni novinar Shams Charania.

Foto: Profimedia Maxi Kleber Dallas Mavericks

28-letni Nemec (na zgornji fotografiji) je moral, tako kot ostali okuženi košarkarji, v desetdnevno ali štirinajstdnevno karanteno. Poleg tega je še vedno na seznamu poškodovanih latvijski zvezdnik Kristaps Porzingis.

NBA Luka znova polnil statistiko, Gogi zadeval

Kleber je v dosedanjem delu sezone povprečno dosegal 7,4 točke in 5,3 skoka na srečanje, veliko dela pa je opravil tudi v obrambi.

Zaradi dveh okužb v zadnjih treh dneh bo po poročanju Bleacher Reporta Dallas danes zaprl tudi svojo dvorano za trening.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:40 11. Januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.