Šport > Košarka
1976 ogledov

Dončić zaradi covida-19 brez še enega pomembnega pomočnika!

Luka Dončić Mavs Profimedia
Slovenski zvezdnik je na račun koronavirusa ostal brez še četrtega soigralca.

Dallas Mavericks so v noči na nedeljo po srednjeevropskem času doma ugnali Orlando Magic (112:98), še enkrat več je blestel Luka Dončić.

Luka Dončić Dosežek Šport Dončić v tem elementu že 12. v zgodovini lige

Telički so slavili kljub dejstvu, da so se morali znajti brez s covidom-19 okuženih Jalena Brunsona, Josha Richardsona in Doriana Finney-Smitha. 

Omenjena trojica je po tekmi v Denverju oddala pozitivne teste na koronavirus in je morala ostati v zvezni državi Kolorado.

Po tekmi z Orlandom pa se je kader Dallasa še dodatno zmanjšal. Okužil se je namreč tudi Maxi Kleber, eden najpomembnejših članov moštva, je poročal dobro obveščeni novinar Shams Charania.

Maxi Kleber Dallas Mavericks | Avtor: Profimedia Profimedia

28-letni Nemec (na zgornji fotografiji) je moral, tako kot ostali okuženi košarkarji, v desetdnevno ali štirinajstdnevno karanteno. Poleg tega je še vedno na seznamu poškodovanih latvijski zvezdnik Kristaps Porzingis.

Luka Dončić NBA Šport Luka znova polnil statistiko, Gogi zadeval

Kleber je v dosedanjem delu sezone povprečno dosegal 7,4 točke in 5,3 skoka na srečanje, veliko dela pa je opravil tudi v obrambi.

Zaradi dveh okužb v zadnjih treh dneh bo po poročanju Bleacher Reporta Dallas danes zaprl tudi svojo dvorano za trening.

Komentarjev 1
  • cenili 00:40 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Sorodne novice