Ko v vozilo sedeta Dončić in Marjanović ...

Foto: twitter Luka Dončić, Boban Marjanović
Mladi slovenski košarkar dobro razpoložen pred začetkom sezone.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v slabem letu dni zamenjal kopico soigralcev. V svojo 'rookie' sezono se je tako podal s košarkarji kot so Dennis Smith Jr., Wesley Matthews, Harrison Barnes in DeAndre Jordan, vsi štirje so bili člani prve peterke, tokrat pa bo imel okoli sebe Kristapsa Porzingisa, Setha Curryja, Tima Hardawayja Jr., Delona Wrighta in Bobana Marjanovića. Prav slednjega je verjetno Dončić pričakal z velikim veseljem.

Red mora biti Marjanović takole "kaznoval" Dončića

Na igrišču navijači Dallasa tako največ pričakujejo od naveze Dončić/Porzingis, izven parketa pa zaenkrat slovenski košarkar blesti v sodelovanju z Marjanovićem, skoraj vsak dan so njuni sledilci na socialnih omrežjih deležni česa novega. Tokrat sta se zvezdnika po teksaškem velemestu zapeljala s starejšim modelom forda, veliko težav pa je imel z namestitvijo v vozilo predvsem orjaški Srb. Mimoidoči so verjetno ostali brez besed.

Video Poglejte si, kako je Keanu Reeves premlatil Dončićevega soigralca

Sezona za Teličke se začenja čez tri dni, vzdušje v ekipi pa je očitno predvsem po zaslugi slovensko-srbskega dvojca odlično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.