Šport > Košarka
8541 ogledov

Ko v vozilo sedeta Dončić in Marjanović ...

Luka Dončić, Boban Marjanović twitter
Mladi slovenski košarkar dobro razpoložen pred začetkom sezone.

Luka Dončić je v slabem letu dni zamenjal kopico soigralcev. V svojo 'rookie' sezono se je tako podal s košarkarji kot so Dennis Smith Jr., Wesley Matthews, Harrison Barnes in DeAndre Jordan, vsi štirje so bili člani prve peterke, tokrat pa bo imel okoli sebe Kristapsa Porzingisa, Setha Curryja, Tima Hardawayja Jr., Delona Wrighta in Bobana Marjanovića. Prav slednjega je verjetno Dončić pričakal z velikim veseljem.

marjanović dončić Red mora biti Šport Marjanović takole "kaznoval" Dončića

Na igrišču navijači Dallasa tako največ pričakujejo od naveze Dončić/Porzingis, izven parketa pa zaenkrat slovenski košarkar blesti v sodelovanju z Marjanovićem, skoraj vsak dan so njuni sledilci na socialnih omrežjih deležni česa novega. Tokrat sta se zvezdnika po teksaškem velemestu zapeljala s starejšim modelom forda, veliko težav pa je imel z namestitvijo v vozilo predvsem orjaški Srb. Mimoidoči so verjetno ostali brez besed.

marjanović dončić Video Šport Poglejte si, kako je Keanu Reeves premlatil Dončićevega soigralca

Sezona za Teličke se začenja čez tri dni, vzdušje v ekipi pa je očitno predvsem po zaslugi slovensko-srbskega dvojca odlično.

luka dončić Nova sezona NBA Šport Nepredvidljivo: Dončić je storil prav, da je nabiral mišice

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.