Šport > Košarka
2910 ogledov

Poglejte si, kako je Keanu Reeves premlatil Dončićevega soigralca

Boban Marjanović in Keanu Reeves Profimedia
Dončićev nov soigralec, Srb Boban Marjanović, je svoj čas blestel tudi v hollywoodski uspešnici.

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić bo imel v novi NBA sezoni zanimivo družbo, saj se mu je v Dallasu pridružil srbski košarkar Boban Marjanović, ki je znan po tem, da ni samo zelo dober košarkar, temveč je prava pojava ter šaljivec tudi izven igrišča.

marjanović dončić Red mora biti Šport Marjanović takole "kaznoval" Dončića

Svoj imidž ter robusten izgled kakšnega vzhodnoevropskega mafijca je tako dobro unovčil ter se preizkusil tudi pred televizijsko kamero, saj je zaplaval v filmske vode ter debitiral v hollywoodski uspešnici John Wick: Chapter 3 - Parabellum, kjer je imel sceno z legendarnim filmskim igralcem Keanum Reevesom.

Boban Marjanović in Keanu Reeves | Avtor: Profimedia Profimedia

Marjanović je v filmu nastopil v vlogi negativca Ernesta, ki se po krajšem dialogu spravi nad glavnega junaka, Johna Wicka. Ernest na plano potegne nož in nato nastopi epska scena pretepa s Keanu Reevesom v eni izmed knjižnic.

Za vse, ki si filma, kateri je v slovenskih kinih od 16. maja dalje, še niste uspeli pogledati, imate tu na voljo posnetek celotnega pretepa med Reevesom in Marjanovićem.

Priljubljeni "Bobi" je sicer o sodelovanju z Reevesom izjavil: "Bil je sijajen občutek delati z enim najboljših igralcev na svetu. Je velik profesionalec, kot mi košarkaši na treningih. Vse to je bilo nekaj novega zame, igra, pretepaške scene... On mi je dal nekaj zelo pomembnih predlogov, opozoril me je na detajle, da naj govorim počasneje in podobne važne stvari."

luka dončić Je to mogoče? Šport Neverjetno, kako se je po enem letu spremenila višina Luke Dončića Luka Dončić Šaljivec Šport Dončićev najnovejši soigralec zablestel s prvimi besedami po prestopu Luka Dončić Dallas se krepi Šport Veliki srbski zvezdnik bo postal nov Dončićev soigralec

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.