Šport > Košarka
11900 ogledov

"Izzivam te, še enkrat položi roko na Dončića!"

Print Screen
Predrznost ameriškega košarkarja je močno ujezila pristaše moštva Dallas Mavericks.

Terance Mann, novinec v moštvu Los Angeles Clippers, ki je na pripravljalni tekmi ujezil Luko Dončića, je bil na družbenih omrežjih tarča razjarjenih navijačev teksaškega moštva.

marjanović dončić Red mora biti Šport Marjanović takole "kaznoval" Dončića

Skorajšnji pretep obeh košarkarjev je bil po tekmi glavna tema pogovora na twitterju, kjer je kar morgelo ostrih zapisov na račun 23-letnega Američana.

"Kdo, za vraga, je Terance Mann?" so se spraševali številni ogorčeni navijači Dallasa in Slovenca, ki so so po večini enotni, da Mann v celotni kariero ne bo več deležen tolikšne pozornosti, kot mu jo je prinesel incident z najboljšim novincem lanske sezone.

Zavrela kri Šport Dončić zaradi nespoštljive geste skočil v novinca

"Terance Mann, privadi se klopi, Luki ne boš več prišel tako blizu na igrišču. Uživaj svojih pet sekund slave," je zapisal nek uporabnik, drug pa je dodal: "Mini pretep z Luko bo tvoj edini relevanten trenutek."

Našli so se tudi takšni, ki Mannu napovedujejo klavrno prihodnosti, bodisi v Aziji bodisi v kakšni drugi šibkejši košarkarski ligi. "Luka Dončić ti bo med sezono natresel 40 točk. Čez eno leto te ne bo več v ligi," je košarkarju Dallasa zabrusil nek navijač.

luka dončić Veličasten sprejem Šport 'Lukamanija' zajela tudi Kanado, vsi bi radi košček Dončića

Družbena omrežja so prekipevala na račun šal v povezavi najodmevnejšim trenutkom tekme.

"Terance Mann, ti si navadna rit. Ne izzivaj NBA zvezdnikov, to prinaša smolo, še posebej če si igralec, ki sodi v G ligo."

"Terance Mann bo čez dva tedna igral na Japonskem."

"Izzivam te, da še enkrat položiš roko na Lukov vrat!"

"Terance, pokaži malo spoštovanja. Prozoren si s tem svojim lažnim nastopaštvom."

Luka Dončić pes Anketa Šport To o Dončiću po eni sezoni menijo direktorji NBA ekip

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice