Oče Đokoviča po deportaciji neprizanesljiv

Foto: Epa
Foto: Epa
Oče slavnega teniškega igralca je spet poskrbel za udarno objavo.
Oglej si celoten članek

Srđan Đoković je dneh sodne limonade Novaka Đokovića v Beogradu pozival k protestom in besnel nad avstralskimi oblastmi, ki so v nedeljo po srednjeevropskem času dokončno izgnale njegovega sina.

Padla odločitev Velik poraz Novaka Đokovića

Še preden je najboljši igralec sveta zapustil najmanjšo celino, je njegov oče na družbenih omrežjih namenil nekaj močnih besed Avstralcem.

"Končal se je poskus atentata na najboljšega športnika sveta ... Petdeset nabojev v Novakove prsi. On po vsem tem nudi podporo ostalim igralcem, daje podporo, 17-letnemu igralcu. Nole je človek, brat ... Se vidimo v Parizu," je zapisal Srđan Đoković.

Foto: PrtSc Srđan Đoković objava

Konec poti Oglasil se je izgnani Đoković: "Mojim dragim Srbom ..."

Novak Đoković je Melbourne zapustil ob 12.30 z letalom, namenjenim v Dubaj. Napovedal je, da se bo v naslednjih dneh spočil, nato pa posvetil novim izzivom.

Poleg izgona ga je doletela triletna prepoved vstopa v Avstralijo, plačati pa bo moral še okrog 315.000 evrov sodnih stroškov.

Ob zanj najbolj neugodnem tekmovalnem razpletu bi Đoković po OP Avstralije na svetovni ATP s prvega lahko padel na tretje mesto.

Dodatne sankcije Takšna kazen je ob izgonu doletela Đokovića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 35

  • 07:09 18. Januar 2022.

    Stari bo navsezadnje še kandidiral za predsednika, hehe

  • 19:27 17. Januar 2022.

    Lažnivci domov , edino pravilno . Ata naj pa okrega sinka , ker kaže .

  • 06:57 17. Januar 2022.

    To je tisto, ko te necepljene stane 2,5 mio (če bi zmagal seveda). Odločitev pa je od vsakega posameznika seveda. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.