Kontroverzni agent nesramno napadel legendo

Foto: Profimedia
Za dobrim konjem se vedno praši, pravijo. Eden najbolj prepoznavnih nogometašev znova polni medijski prostor, tokrat posredno.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je Manchester United ob zelo bledi predstavi izgubil na gostovanju pri Brighton & Howe Albion (3:2) v okviru drugega kola Premier League.

Zabil Cityju Debi in zadetek Slovenca v Premier League

Eden najslabših mož na igrišču je bil Paul Pogba. Čeprav je Francoz zabil gol iz enajstmetrovke v sodnikovem dodatku, pa to ni izboljšalo celotnega vtisa.

Po srečanju se je na igralce Man Uniteda zgrnila množica kritik, svoje je dodal tudi nekdanji vezist rdečih vragov Paul Scholes. Legendarni igralec je izpostavil Pogbajevo vlogo v neprepričljivi Unitedovi ekipi.

"Tej ekipi manjka vodja. Mislili smo, da je Paul Pogba idealen kandidat za to vlogo, toda danes ga ni bilo nikjer. Spet je imel zelo slabo tekmo. Zelo je nekonstanten. Žogo je pošiljal z igrišča, slabo odmerjal podaje, prevečkrat je izgubil žogo," je predstavo francoskega vezista pokomentiral Scholes, zaradi svoje preteklosti gotovo kredibilen kritik.

Počilo med zvezdnikoma "Če želiš govoriti z mano, to stori preko mojega agenta"

Toda Angleževa izjava je dobila odgovor. Ta ni prišel neposredno s strani Pogbaja, temveč je zanj poskrbel njegov agent Mino Raiola. Kontroverzni nogometni trgovec se je Scholesa lotil na Twitterju.

"Nekateri ljudje morajo govoriti, ker se bojijo, da jih bodo pozabili. Paul Scholes ne bi propoznal vodje, če bi bil pred njim Winston Churchill," je čivknil Raiola in ironično dodal: "Paul Scholes bi moral postati športni direktor (Man Uniteda, op. a.) in svetovati (Edu, op. a.) Woodwardu, naj proda Pogbaja. Jaz bi imel neprespane noči, ko bi moral Pogbaju iskati nov klub."

Verbalni spopad na družabnem omrežju se se tem ni končal. Scholesa je v bran vzel njegov nekdanji soigralec in sedaj prav tako televizijski analitik Gary Neville. "Upajmo, da bo Paul Pogba vodil svojega agenta in ga utišal!" 

O Pogbaju je bilo v letošnjem poletju prelitega ogromno črnila. V dresu Francije je vezist namreč osvojil naslov svetovnega prvaka in kazal povsem drugačne predstave kot v majici Man Uniteda. Posledično se je pojavilo veliko govoric o njegovem možnem prestopu, mnogi se sprašujejo tudi o odnosu s trenerjem Joséjem Mourinhem.

Mourinho udaril po sosedih "Lahko si bogat, a stila ne moreš kupiti"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.