Legendarni Dirk Nowitzki se močno pritožil čez mlade soigralce

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najboljših evropskih košarkarjev vseh časov je mnenja, da mladi košarkarji porabijo preveč energije na socialnih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Legendarni košarkar Teličkov iz Dallasa, Dirk Nowitzki je močno skritiziral mlade košarkarje, za katere smatra, da ogromno ter preveč časa in energije porabijo za svoje telefone in družabna omrežja.

Nemec je poudaril, da se zmagovalni duh pri košarkarjih zmanjšuje prav zaradi "obremenitve", katero športnikom predstavljajo njihovi različni profili in uporabniški računi.

"Ne vem, če je še vedno tako pomembno zmagovati, kot je pomembno dobro izgledati na socialnih omrežjih. Pomembneje je imeti na Instagramu ter Twitterju sledilce, klike in všečke," je potarnal Nowitzki.

Foto: Twitter Dirk Nowitzki

Za razliko od časov, ko je bil na vrhuncu svoji moči in je nizal svoje največje uspehe, ko družabna omrežja še niso bila tako popularna, si mora danes po njegovih besedah deliti slačilnico s 15 košarkarji, obsedenimi z všečki.

"Pred 20 leti ljudje niso preživeli toliko časa na svojih telefonih. Včasih smo si po zmagah vrteli glasbo, se jezili, ko smo izgubili, čakali na trenerja v slačilnici ter se pogovarjali, dokler se ni pojavil. Zdaj? Imamo 15 ljudi, ki strmijo v svoje telefone. Ne preživljamo več časa skupaj, kot nekoč," je zaključil legendarni nemški košarkar.

Nowitzki si sicer zadnje leto deli slačilnico tudi s slovenskim košarkarskim draguljem, Luko Dončićem, ki je prav tako znan po tem, da rad preživlja čas na socialnih omrežjih ter je Nemca zbodel, da sploh ne zna uporabljati Instagrama ali Facebooka.

Šport Pred Dončićem pokleknil eden njegovih največjih kritikov

Rastoličenje Dramatičen zasuk v NBA: Luka Dončić ni več številka ena!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.